Ογκολόγος Αργος

Καποδιστρίου 23, Άργος, 3ος όροφος

Το ογκολογικό ιατρείο Πελοποννήσου εδρεύει στο νομό Αργολίδας, στην πόλη του Άργους. Εξυπηρετεί άτομα από κάθε σημείο της Πελοποννήσου, ενώ σε συνεργασία με τα αντίστοιχα τμήματα μας στον Πειραιά και στην Αθήνα, αλλά και σε συνεργασία με μεγάλα νοσοκομεία παρέχουμε σε κάθε έναν και κάθε μία ιατρικές παροχές υψηλών προδιαγραφών.

Σαν Ογκολόγος στο Άργος ο Δρ. Δαυίδ Γ. Συμεωνίδης στοχεύει στην ογκολογική κάλυψη όχι μόνο των περιοχών του Ν. Αργολίδας, αλλά και συνολικά της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η ανάγκη για παρουσία ενός ειδικού ογκολόγος στο Άργος μας οδήγησε στην έναρξη αυτού του Ογκολογικού ιατρείου, όπου συμμορφούμενοι με τα διεθνή πρωτόκολλα παρακολούθησης και αντιμετώπισης κάθε νεοπλασματικής νόσου παρέχεται στους ασθενείς θεραπεία σύμφωνα με τις εκάστοτε οδηγίες της Ευρώπαϊκής Ογκολογικής Εταιρείας.

Ο Ογκολόγος Δαυίδ Γ. Συμεωνίδης στο Άργος είναι επίσημα αναγνωρισμένος από την Ευρωπαϊκή Ογκολογική Εταιρεία και σε συνεργασία με τα αντίστοιχα τμήματα του σε Πειραιά και Αθήνα, διευθύνει ένα δίκτυο παρακολούθησης και θεραπείας ασθενών με καρκίνο παρέχοντας σε κάθε άτομο πλήρη κάλυψη και φροντίδα.

Είναι επιμελητής στο Μetropolitan General, συνεργάζεται με τη Βιοκλινική Αθηνών και το Πειραϊκό Θεραπευτήριο και διαθέτει ιατρείο στον Πειραιά, στο Metropolitan General στο Χολαργό και σύντομα σε κεντρικό σημείο της Αθήνας.

Πλέον στο Άργος και συνολικά στην Πελοπόννησο υπάρχει Ογκολόγος που ακολουθεί τα διεθνή δεδομένα και μέσω της συμμετοχής του σε ελληνικά διεθνή συνέδρια ενημερώνετε συνεχώς για κάθε εξέλιξη στο πεδίο της Ογκολογίας.

Τηλέφωνο ραντεβού: 2751022938

Στο ιατρείο μας μέσω ηλεκτρονικής καταγραφής κάθε ασθενή, δίνεται η δυνατότητα μελέτης κληρονομικότητας, ενώ με συνεργασίες με κατάλληλα κέντρα της Ελλάδας μελετάται το γονιδιακό προφίλ και υπολογίζεται ο κίνδυνος ύπαρξης κληρονομικής νόσου και συνεπώς τηρούνται τα κατάλληλα πρωτόκολλα ελέγχου και παρακολούθησης.

Με αυτόν τον τρόπο εξατομικεύεται κάθε θεραπεία με βάση τα διεθνή θεραπευτικά πρωτόκολλα διάγνωσης και θεραπείας, γίνονται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες χορήγησης φαρμάκων από το εξωτερικό με τις κατάλληλες εγκρίσεις.

Η χορήγηση των χημειοθεραπειών γίνεται μετά από επιλογή του ασθενή σε 3 κλινικές σε Αθήνα και Πειραιά με όλα τα απαραίτητα υποστηρικτικά μέτρα.