Ογκολόγος Αθήνα

Doctor’s hospital

Κεντρικό κτίριο

Στις κλινικές στις οποίες ο Δρ. Δαυίδ Γ. Συμεωνίδης διατελεί επιμελητής Α, ασχολείται με ευρύ φάσμα νεοπλασματικών παθήσεων που περιλαμβάνουν όλα τα οργανικά συστήματα του ανθρωπίνου σώματος. Διαθέτοντας εξειδίκευση και εμπειρία σε ένα πλήρες τμήμα, χορηγούνται οι κατάλληλες θεραπείες με βάση τα διεθνή πρωτόκολλα αντιμετώπισης του καρκίνου.

Επιπλέον, μέσω της συμβουλευτικής γίνεται ο απαραίτητος έλεγχος κληρονομικότητας και προληπτικών εξετάσεων με κέντρο τον ασθενή και το κοντινό του περιβάλλον.

Τηλέφωνο ραντεβού:  6951414315

Το τμήμα μας παρέχει συνολική προσέγγιση κάθε κακοήθους νεοπλάσματος, ενώ με κατάλληλες συνεργασίες με ειδικά κέντρα, μέσω γενεαλογικού δέντρου μελετάται η πιθανότητα ύπαρξης κληρονομικού νοσήματος.

Για κάθε άτομο δημιουργείται ειδικός ηλεκτρονικός φάκελος καταγραφής του συνολικού ιστορικού και εξατομικεύεται η θεραπεία με βάση Ευρωπαϊκά και Αμερικανικά πρωτόκολλα.

Τα τμήματα λειτουργούν καθημερινά πρωινές ώρες μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.

Μέσω συγγραφής άρθρων και παρουσία σε ενημερωτικές εκπομπές ο Δρ. Δαυίδ Γ. Συμεωνίδης αποσκοπεί στην ενημέρωση του κοινού γύρω από πολλά ζητήματα που αφορούν τον καρκίνο.

Στην περιοχή της Αθήνας, ένας Ογκολόγος που οφείλει να εναρμονίσει τις ελληνικές πρακτικές με βάση τα αναγνωρισμένα Ευρωπαϊκά πρωτόκολλα.