Ογκολόγος Πειραιάς

Κουντουριώτου 176-178, ημιώροφος, κέντρο bioanalysis

Το ιατρείο μας βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης και εξυπηρετεί ασθενείς όχι μόνο του Πειραιά, αλλά και της Πελοποννήσου, των νήσων και βόρειων νομών.

Στο ιατρείο μας γίνεται ηλεκτρονική καταγραφή φακέλου κάθε ατόμου, υπολογίζεται ο κίνδυνος ύπαρξης γενετικής ή άλλης κληρονομικής νόσου και ακολούθως ο απαραίτητος μοριακός έλεγχος.

Ο Δαυίδ Γ. Συμεωνίδης ως ειδικός Ογκολόγος στον Πειραιά καλείται να καλύψει κάθε ανάγκη των ογκολογικών ασθενών σε όλες τις περιοχές της δυτικής Αττικής μέσω και των κατάλληλων συνεργασιών με αντίστοιχα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία.

Τηλέφωνο ραντεβού: 6951414315

Κάθε θεραπευτικό πρωτόκολλο που ακολουθείται είναι εναρμονισμένο με τις Ευρωπαϊκές και Αμερικάνικες οδηγίες. Ο Ογκολόγος στον Πειραιά Δρ. Δαυίδ Γ. Συμεωνίδης πληρώς εναρμονισμένος με τις διεθνείς οδηγίες και αναγνωρισμένος μέσω επίσημων διαδικασιών πιστοποίησης από την Ευρωπαϊκή Ογκολογική Εταιρεία ακολουθεί τα πρωτόκολλα θεραπευτικής προσέγγισης κάθε νεοπλασματικής νόσου και σε συνεργασία με τα αντίστοιχα τμήματα που διαθέτει σε Άργος και Αθήνα διευθύνει ένα δίκτυο πλήρους υποστήριξης των ασθενών με καρκίνο.

Ο ασθενής έχει τη δυνατότητα επιλογής της κλινικής που θα λάβει τη θεραπεία του σε Πειραιά και Αθήνα με κάθε μέτρο υποστήριξης.

Τονίζουμε σταθερά τη σημασία της πρόληψης, ενώ μέσω συνεργασιών με ειδικά κέντρα πραγματοποιούμε πλήρη γονιδιακό έλεγχο προκειμένου να εξατομικευθεί η κάθε θεραπεία κάθε ατόμου ανάλογα με το γενετικό προφίλ, αλλά και να ληφθούν πληροφορίες ύπαρξης γενετικού ή κληρονομικού νοσήματος.